Enbio
Glamour Nails vijlen
Enbio
Glamour Nails vijlen
Marki
Crystals

Verzorgde handen en nagels zijn goed voor het zelfvertrouwen. Daarnaast vormen ze een geweldige manier om je styling aan te vullen en om de aandacht van de mensen om je heen te trekken. Als je een origineel en duurzaam nageldesign wilt dat nog wekenlang meegaat, neem dan zeker eens een kijkje in ons ruime assortiment groothandel nagelproducten. Wij weten hoe belangrijk het is om hoogwaardige producten voor je manicure, pedicure en nagelverzorging te gebruiken. Daarom hebben wij nagellakken en accessoires op voorraad van vertrouwde merken zoals Indigo Nails, Saute Nails, Makear en vele andere. Hiermee kun jij originele ontwerpen creëren en ervoor zorgen dat je nagels er onberispelijk uitzien.

Professionele nagel accessoires en producten van Glamour Nails

Gezonde en verzorgde nagels zijn ieders visitekaartje. Hoe zorg je ervoor dat je nagels er in elk seizoen en bij elke gelegenheid mooi uitzien? Kies voor gellak en gekleurde nagelgel. Die werken goed op veeleisende nagelplaten. De producten van Glamour Nails zijn ideaal voor vrouwen die thuis hun nagels verzorgen, maar niet alleen voor hen. Het aanbod van de Glamour Nails groothandel komt ook tegemoet aan de behoeften van nagelstylisten. Met de producten van Glamour Nails kun je eventuele onvolkomenheden op de nagels van je klanten wegwerken en een esthetisch mooi nageldesign creëren.

Wat wordt er precies aangeboden in de Glamour Nails nagelproducten groothandel?

In de nagel winkel herontdek jij de schoonheid van de vrouwelijke hand. Bij Glamour Nails vind je een professioneel assortiment voor nagelstyling en nagelverzorging. Wij bieden hoogwaardige pedicure en manicure gellak, evenals base coats met een speciale functie voor een langdurige en esthetische styling. En dat is nog niet alles! Originele nail art kan worden toegepast om unieke effecten te creëren, zoals het zeemeermin effect, het spiegel effect, het sneeuw effect of het gebogen metaal effect. Dit zijn ornamenten waar niemand aan voorbij kan gaan.

De groothandel met nagelproducten biedt tevens een assortiment manicure en pedicure benodigdheden, zoals gel-en acrylpenselen en speciaal voor decoratie ontworpen modellen. Er is ook geen tekort aan professionele UV-lampen en ontsmettingsmiddelen om ervoor te zorgen dat de styling kan plaatsvinden in steriele en veilige omstandigheden die voldoen aan de geldende veiligheidsnormen. Nagelmallen, die helpen om de natuurlijke nagelplaat te verlengen en de gewenste lengte op te bouwen, en nagelboren met slijpkoppen werken ook goed voor professioneel gebruik in nagelstudio's.

Onze nagelproducten omvatten tevens handverzorgingsproducten en producten voor droge nagelriemen. Ons assortiment bevat handcrèmes die niet alleen je handen hydrateren en regenereren maar je bovendien betoveren met hun unieke geur. In je thuisspa moet ook plaats zijn voor nagelserums en nagelriemolie om te zorgen dat je handen er goed uitzien en in goede conditie blijven. 

Voor wie is de nagelproductenwinkel geschikt? 

Glamour Nails verkoopt uitgebreide uitrustingen voor zowel professionele nagelsalons als nagelliefhebbers die thuis aan nagelstyling doen. Online bestellen biedt gemak, en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je producten je zo snel mogelijk bereiken. 

Eén ding is zeker, voor een professioneel, langdurig en esthetisch nageldesign zijn de juiste nagel spullen essentieel. Glamour Nails zorgt ervoor dat liefhebbers van mooie nagels alles kunnen vinden wat ze nodig hebben. Hoogwaardige accessoires en producten zijn geschikt als salonuitrusting of als onderdeel van je thuisspa. Bekijk ons assortiment. Als je nog vragen hebt, helpen wij je graag.

Veel succes bij je aankopen!

Join our newsletter

Możesz zrezygnować w każdej chwili. W tym celu należy odnaleźć szczegóły w naszej informacji prawnej.