Bitjes

Nagelfrees bitjes zijn niets anders dan bitjes voor de freesmachine, die een zeer belangrijke rol spelen bij het verwijderen van een hybride of gel manicure, het verwijderen van de nagelriemen en ook het voorbereiden van de nagelplaat voor de volgende styling. Ze hebben een grote invloed op het versnellen van alle bovengenoemde behandelingen en daarom zijn ze onmisbaar in professionele salons, maar niet alleen daar. 

Professionele nagelfrees bitjes — voor salon en thuisgebruik

De nagelfreesmachine is een zeer populair apparaat dat wordt gebruikt door professionals die zich bezighouden met nagelverzorging en -styling. Maar om het effectief te laten werken, zijn manicure frees bitjes essentieel. Een van hun belangrijkste voordelen is hun veelzijdigheid — ze kunnen worden gebruikt om gellak-, gel- en acrylnagels te verwijderen. Hiermee kun je snel en veilig oude styling verwijderen, eelt rond de nagels wegwerken en de nagelplaat goed voorbereiden op de volgende lakbeurt. Dit apparaat, samen met goed gekozen bitjes, kan zelfs de beste nagelvijlen en alle andere nagelgereedschap vervangen. Daarom zal het niet alleen goed werken in schoonheidssalons, maar ook voor gebruik thuis door degenen die al ervaring hebben met dit type styling.

Nagelfrees bitjes verkrijgbaar bij Glamour Nails

Bij Glamour Nails vind je professionele nagelfrees bitjes die variëren in vorm, dikte en hardheid van het materiaal waarvan ze gemaakt zijn. Afhankelijk van het soort behandeling dat je wilt uitvoeren, is het raadzaam het juiste bitje te kiezen om de behandeling in kwestie effectief uit te voeren.

De nagelfrees bitjes van Glamour Nails zijn zeer gebruiksvriendelijk en veilig voor de nagels — je hoeft ze alleen maar aan de freesmachine te bevestigen en de behandeling zo uit te voeren dat de nagelplaat en de nagelriemen niet wordt beschadigd. Het is een investering die loont en een enorm verschil maakt voor de snelheid en het comfort van de manicure en pedicure.

Actieve filters

Indigo Nail Bit I

De Indigo Nail Frees 1 is een delicate frees die speciaal is...

Prijs € 21,70

Indigo Nail Bit II

De Indigo Nail frees II is een iets scherpere frees voor het...

Prijs € 21,70

Indigo Nail Bit III

De Indigo Frees III is een scherpe frees die is ontworpen voor...

Prijs € 21,70