Gel Polish

In de Glamour Nails online shop bieden wij allerlei soorten gellak. Dit zijn producten die duurzaamheid en kleurintensiteit combineren met het gemak van aanbrengen en snel uitharden onder een UV-lamp! Sla een voorraad gellak in een groot aantal tinten in om zelfs de meest veeleisende smaken tevreden te stellen. Gellak is de ideale en vooral praktische oplossing voor vrouwen die langdurig mooie en verzorgde nagels willen. De producten in deze categorie komen van gerenommeerde fabrikanten en zijn van hoge kwaliteit, wat gedurende vele dagen garant staat voor de duurzaamheid en het onberispelijke uiterlijk van je nagels.

Gellak voor gevorderden en beginners

Als je pas begint aan je manicure avontuur, dan komt onze Starter Set zeker van pas. Hierin vind je alles wat je nodig hebt voor je thuismanicure!

Trend-geïnspireerde gellak

Met onze gellak kun je trendy en stijlvolle, op trends geïnspireerde looks creëren. Je vindt collecties met pastel-, neon- en metaalkleuren, evenals kleuren met glitter en pailletten om je nagels die elegante glamour look te geven. Onze winkel biedt ook gellak-verzorgingsproducten zoals gellak base coats, verharders of gellakverwijderaars, zodat je op een professionele en veilige manier kunt genieten van de voordelen van een thuismanicure zonder je natuurlijke nagels te beschadigen. 

Wij bieden ook accessoires zoals UV- en ledlampen, die essentieel zijn voor het nauwkeurig en comfortabel aanbrengen van de gellak en voor een professionele styling. Zonder deze lampen werken alle mooie kleuren in deze categorie niet! Als je nog geen lamp hebt, is dit zeker het eerste wat je moet hebben. Bekijk hem nu meteen!

Er zijn 1998 producten.

Item 1-24 van 1998 in totaal item(s)

Actieve filters