Cuticle Oil

Zorgvuldig uitgevoerde versieringen zijn niet genoeg. Om de manicure tot in de puntjes te perfectioneren mag je niet vergeten om de huid van je handen te hydrateren. Nagelriemolie helpt je het gewenste effect te bereiken. De olie is verkrijgbaar in kleine verpakkingen met een handige pipet en is niet alleen perfect direct na het stylen, maar ook voor dagelijks gebruik. Ontdek onze beste nagelriemolie en kies de olie die perfect is voor jou!

Hydraterende cuticle oil met vitaminen en voedingsstoffen

Nagel- en nagelriemolie combineert verzorging en plezier. Deze olie wordt gekenmerkt door heerlijke geuren en een uitgebreide werking, die te danken is aan het gebruik van vitaminen, gezonde oliën en andere voedingsstoffen, zoals keratine en karitéboter (shea butter). De olie heeft een breed scala aan toepassingen, waaronder het verstrekken van de juiste mate van hydratatie, het verbeteren van de conditie en het uiterlijk van de nagels en een ontspannende werking, die te danken is aan zijn heerlijke geur. Door zijn consistentie en handige verpakking wordt de nagelriemolie snel opgenomen en is het aanbrengen heel eenvoudig.

Nagelriemolie die ook de nagelplaat verzorgt! 

De nagelriemolie van deze categorie is een uitstekende keuze voor zowel professionals als iedereen die hoge kwaliteit weet te waarderen. De perfecte combinatie van olie en natuurlijke ingrediënten is een ware traktatie voor je handen! De olie hydrateert niet alleen de nagelriemen maar ook de nagelplaat. Ze is ideaal voor gebruik tussen diverse verzorgingsbeurten door en geeft je nagels weer een gezonde, natuurlijke glans, de juiste hydratatie en de juiste elasticiteit. Ontdek het aanbod nagelriemolie in onze Glamour Nails shop. We hebben ook een nagelriemschaar voor je, zodat je snel kunt afrekenen met overbodige huid rond je nagels.

Actieve filters