Instrumenten

Nagel gereedschap is alle accessoires die nodig zijn voor een perfecte en professionele nagelstyling. Met toebehoren zoals houten stokjes, tangen, vijlen of schuifmaten om de dikte van de nagel te meten, kan de nagelplaat nauwkeurig worden voorbereid op de behandeling. Bovendien kun je met andere hulpmiddelen zoals dotting tools of magneten voor het cat eye effect, je een origineel manicure design creëren dat je nagels wekenlang zal sieren. 

Zet in op nagel gereedschap van hoge kwaliteit

Iedereen die om zijn of haar nagels geeft en een professioneel nagel styling resultaat wil bereiken, moet vertrouwen op hoogwaardige nagel accessoires. De keuze van dergelijke accessoires is in de eerste plaats een kwestie van veiligheid en nagelgezondheid. Hoge kwaliteit vijlen, tangen, dotting tools en pincetten zijn gemaakt van duurzame en niet-allergene materialen om een langdurig gebruik te garanderen en het risico van irritatie en infectie te minimaliseren.

Met professionele nagel accessoires voor hybride gellak kun je ook nauwkeurig en precies werken, wat vooral belangrijk is voor complexere nail art en styling. Door nagelgereedschap van de hoogste kwaliteit te kiezen, kun je er bovendien zeker van zijn dat het gebruik ervan volledig effectief zal zijn en het gewenste resultaat zal opleveren. Daarom is het de moeite waard te investeren in goed gereedschap om te genieten van mooie en gezonde nagels en om perfecte nagelstyling resultaten te bereiken.

Nagelaccessoires verkrijgbaar bij Glamour Nails

Glamour Nails is een winkel met nagelaccessoires die zelfs de meest veeleisende klanten tevreden zal stellen. Het aanbod in deze winkel is breed en gevarieerd, zodat voor iedereen het juiste gereedschap kan worden gevonden. Glamour Nails heeft een ruim assortiment accessoires voor gellak-, gel- en acrylnagel styling, zodat elke liefhebber van mooie nagels wel iets van zijn gading vindt. In het assortiment van de Glamour Nails shop vind je vele accessoires die niet alleen de verzorging vergemakkelijken, maar waarmee je ook interessant nageldesign kunt maken. Met zo'n ruime keuze aan nagelaccessoires bij Glamour Nails kan iedereen genieten van een effectieve en professionele nagelverzorging en de creatie van mooie en originele styling.

Actieve filters

Mixing Tool

Komt het tijdens een behandeling voor dat een pigment niet...

Prijs € 4,10

tip knipper

Guillotine nageltang voor nageltips is een professioneel...

Prijs € 5,10

Tipknipper - Roze

Tipknipper - Roze Verchroomde guillotine voor het snel...

Prijs € 5,20