Self -Levelling Gels

Ben jij op zoek naar een duurzame gel om je nagels te verlengen? Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt. Of je nu van plan bent om je nagels te verlengen met gellak of als standalone nude, babyboomer of met een French nail design - welkom in onze wereld van duurzame, stevige en werkvriendelijke builder gel!

Waarvoor wordt builder gel gebruikt?

Als je een multifunctioneel product nodig hebt voor je nagels, dan komt een goede nagel builder gel zeker van pas. Het primaire doel van dit product is, zoals de naam al aangeeft, het opbouwen en modelleren van je nagels, dat wil zeggen het creëren van een skelet voor de nail art die jij wilt verwezenlijken. Gel wordt aanbevolen voor toepassing op zwakke, broze en breekbare nagels. Indigo builder gel wordt niet alleen gebruikt voor het opbouwen en verlengen van je nagels maar is ook ideaal voor het verstevigen van de natuurlijke nagelplaat.

Niet vergeten dat gel moet worden uitgehard onder een led-lamp of UV-lamp. Het voordeel van nail art op basis van builder gel is dat hij duurzaam is en bestand tegen langdurig contact met water en huishoudelijke chemicaliën.

Indigo builder gel van Glamour Nails

Bekijk de beschikbare Indigo producten. Builder gel overtuigt door zijn hoge kwaliteit en gebruiksgemak. Hij valt in de smaak vanwege zijn beschikbaarheid in verschillende kleurvarianten en toepassingsmogelijkheden en om de doosjes met verschillende productcapaciteiten. Je kunt dus gemakkelijk de gel vinden die voldoet aan jouw behoeften. Perfect Clear, Easy Shape en Builder Clear - de nagelstylist zou elk van deze types in zijn/haar bezit moeten hebben. De effecten van hun toepassing worden zeker gewaardeerd, zelfs door de meest veeleisende klanten.

Je kunt Indigo nagel builder gel kopen in onze Glamour Nails online shop.

Actieve filters