Bases

Er gaat niets boven mooie en goed verzorgde handen, die je zelfvertrouwen geven en de aandacht trekken. Tegenwoordig is een manicure niet alleen een manier om je handen en je nagels te verzorgen, maar ook een geweldige manier om jezelf uit te drukken en je stijl te laten zien. Maar voordat je interessante gellakkleuren gaat uitzoeken, moet je op de base coat letten! Gellak base coats zijn een must-have voor elke vrouw die een mooie manicure wil creëren in het comfort van haar eigen huis. In de Glamour Nails shop vind je een ruim assortiment producten die essentieel zijn voor het creëren van prachtige gellak nagelcomposities. Je vindt er gellak nagel bases, tops en verharders, die essentieel zijn voor langdurige en mooie nageldesigns.

Gellak basecoats - hoe kies je ze?

Het kiezen van de juiste basecoat voor je gellak verzorging is cruciaal voor de duurzaamheid en het uiterlijk van onze stijl. Een base coat wordt vooral gebruikt om je nagels de juiste vorm te geven en om het nageloppervlak te egaliseren. Dat is vooral belangrijk voor broze en breekbare nagels, want de base coat maakt het nageldesign sterker en beter bestand tegen beschadiging en beschermt bovendien de nagelplaat. Top coats zijn dan weer producten die boven op de gellak worden aangebracht om de nagels te beschermen tegen krassen en ze een glanzende afwerking te geven. Er zijn verschillende soorten top coats in de aanbieding, waaronder die waarmee je een mat manicure-effect kunt bereiken of juist het tegenovergestelde - een effect dat je nagels prachtig laat glanzen!

Je favoriete gellak base coats binnen handbereik

In ons aanbod vind je base coats van bekende fabrikanten die de waardering van vele tevreden klanten genieten, evenals preparaten die door professionals in schoonheidssalons worden gebruikt. Wacht niet langer en trakteer jezelf op een ontspannende ervaring bij je thuis. Mooie, trendy designs en kleuren wachten op jou! De keuze van de juiste base coat, nagellak en top coat zijn belangrijke aspecten die de duurzaamheid en het uiterlijk van je manicure beïnvloeden. Bekijk onze gellak base coat — één ding is zeker, je zult geen spijt krijgen van je keuze.

Actieve filters