nieuwe producten
nagelstudio lemmer glamour nails & more alexandra jaeger
alessando INTERNATIONAL

Nagelservice bij u aan huis


Striplac

Hier heeft de vrouw van vandaag al lang op gewacht -

de beste lak oo it!


Welkom bij de lakrevolutie van het jaar! Bij de wereldwijd unieke nagellak, die veel langer houdt dan doorsnee lak, die niet afbladert en geen enkel oplosmiddel of nagellakremover ter verwijdering nodig heeft.

Striplac wordt gewoon losgetrokken, wanneer de kleur verwisseld moet worden. Toch is Striplac een nagellak en geen folie! En: eenmaal losgetrokken, is de natuurlijke nagel daaronder gezond en onbeschadigd.


Lac Sensation

Voor iedereen die langhoudbare kleurenvreugde wenst:


- Eenvpudig & snel aanbrengen zoals nagellak

- Droogt in 60 seconden onder UV-licht.

- Geen afbladeren aan de nageltop

- Houdbaarheid tot 3 weken

- Snel & eenvoudig verwijderen

Dream Cream

Pure luxe voor uw handen


Dream Vream is een eenmalige compositie van geselecteerde werkzame bestanddelen van hoge kwaliteit. Diamantpoeder activeert de microcirculatie en verfrist de teint. Naast een veelvoud aan hightech werkzame bestanddelen verbetert natriumhyaluronan de elasticiteit van de huid. Deze verzorgingscocktail wordt afgerond door excellente geurcomponenten van romige amandel en betoverend bedwelmende aijns.Dream Polish

Luxe Nagellakken met VIP-Factor


Met de Dream Polishes uit de Dream Collection heeft alessandro International een exlusieve nagellaklijn ontwikkeld die voldoet aan de hoogste eisen van luxe en noblesse. Ingredienten van hoge kwaliteit zoals diamant- poeder en goudpigmenten zorgen voor lange houdbaarheid en buitengewone glans.

Metalix

Metaal effect op de nagels-

mogelijk met de metalix speciaalfolies!


De ultieme nageldesignkick - voor het dagelijkse leven en in het bijzonder voor speciale gelegenheden zijnde speciaalfolies geschikt voor een eenvoudig en snel Nail Art design.

De individuele zelfklevende sxtra fijne metaalfolies houden zich weliswaar slechts enkele dagen - zij zijn echter qua effect niet te overtreffen - de blikvanger voor elke gelegenheid - Metallic Look bij uitsteek, direct op natuurlijke nagels of op gemodelleegde nagels!